Over ons

Beefjerky.be  Beefjerky.nl

Uitgebaat door All American Food, een handelsnaam van Volo Media Ltd. 

Tas-Sellum Residence
612, Tunnara Promenade
Mellieha, MALTA

Reg#: C.44352
BTW: MT18940705

info@beefjerky.be / info@beefjerky.nl

cms-img

Beef Jerky import sinds 2005!

Geschiedenis

In 1998, op reis in de VS, leerde ik beef jerky kennen. Heerlijk! Maar in Europa natuurlijk niet te vinden. Pas jaren later kon ik eindelijk weer genieten van beef jerky, dankzij internet. Ik bestelde eerst voor mezelf, dan voor familie/vrienden, dan voor vrienden en collega's van die familie en vrienden!

Het product sloeg zo hard aan, dat ik besloot een webshop te openen. Dat was in 2005. Ik bestelde beef jerky bij tientallen leveranciers, proefde, en besloot enkel de lekkerste beef jerky te verkopen. Elk jaar groeide de shop, telkens een verdubbeling van de omzet!

Onze jerky is de beste!

Nu ligt beef jerky zelfs al in de meeste supermarkten. Helaas komen de merken uit de supermarkt voor mij en mijn testpubliek niet als slechtste, maar zeker ook niet als beste uit de proefsessies die we regelmatig organiseren. Echt, je moet zeker de beef jerky die wij verkopen eens proberen, veel lekkerder. Dat zeggen we niet zomaar als winkel-eigenaars, dat zeggen we als echte beef jerky fans die met zorg de aangeboden producten uitgekozen hebben!

Probeer het zelf!


Best verkochte producten

Momenteel geen best verkochte producten